Projects

Het Amsterdams Verbond

PREVIOUS / NEXT PROJECT


Photo of one of Het Amsterdams verbond's events

Het Amsterdams Verbond

Locatie: Sportpark de Eendracht, Amsterdam
Datum: 5 Mei 2018
Capaciteit: 15.000 bezoekers
Website: hetamsterdamsverbond.nl

Het Amsterdams Verbond is een samenwerking met 4PM Entertainment

Op vrijdag 5 mei verenigt het Amsterdamse nachtleven zich voor de derde keer in Het Amsterdams Verbond. Dit bevrijdingsfestival op Sportpark De Eendracht geeft de saamhorigheid, verbroedering en tolerantie van het nachtleven een plek op nationale bevrijdingsdag. Verschillende Amsterdamse organisaties, ruim 50 DJ’s en artiesten dragen op geheel eigen wijze de vrijheid uit. Het Amsterdams Verbond is een officieel programmaonderdeel van Bevrijdingsdag Amsterdam en wordt ondersteund door Comité 4 & 5 Mei.

Elk podium wordt gehost door drie verschillende organisaties uit het Amsterdamse Nachtleven. Zo delen Chicago Social Club, Club Nyx en Baskèts samen een podium. Het andere podium wordt ingevuld door Vunzige Deuntjes met Yours Truly en Klear.

Het hoofdpodium “Het Mokums Paradijs” wordt verzorgd door verschillende organisaties, promoters en agencies uit het Amsterdamse nachtleven. Op 5 mei zullen: Topbillin’, Top Notch, We are E, PIV, 44Bass, Mint Agency, Voyage Direct, Slapfunk en Festimi zich verbinden met hun beste DJ’s om de vrijheid te vieren.

Naast de muziekpodia is de Amsterdamse horeca dit jaar sterk vertegenwoordigt. Populaire plekken als de Waterkant (R&B karaoke), Terpentijn, Bloemenbar, Bar Bukowski, Café Flamingo, Kopstootbar, Café Nol en G’s zijn aanwezig om invulling te geven aan het randprogramma.


PREVIOUS / NEXT PROJECT